ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

‘Efsane Cuma’ için geri sayım başladı.

19.11.2020

Black Friday, Muhteşem Cuma ya da Efsane Cuma olarak anılan ve büyük markaların yaptığı yüksek indirimlerle bilinen dünya çapındaki kampanya için geri sayım başladı…

Dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır gerçekleştirilen perakendecilerin ve e-ticaret sitelerinin pek çok ürüne uyguladığı indirimlerle efsaneleşen cuma alışverişi etkinliği, bu yıl 27 Kasımda gerçekleşiyor.

Önümüzdeki hafta gerçekleşen olan ‘Efsane Cuma’ indirimli alışveriş gününde, Türkiye’de yapılan kartlı alışverişlerde bir harcama rekoru kırılması bekleniyor. Geçen yıl 3.4 milyar liralık alışveriş yapıldığı raporlanmış olan “Efsane Cuma” etkinliğinde bu yıl 5 milyar liranın aşılacağı tahmin ediliyor. 

Bu yıl, mağazalarda yaşanacak yoğunluğu hijyen şartlarını ön planda tutarak, kontrollü şekilde karşılamak durumunda olan,  Pandemi koşullarına uyum gösterecek şekilde maksimum dikkat ve özenle hazırlanan markalar; mağazalarında görev alacak ilave iş gücü için arayışlarına da başladılar.

Geçtiğimiz yıllarda mağazaları için ilave “satış destek elemanları” ve arka planda depo düzenlemeleri için ilave “depo destek personeli” talebinde bulunan parekende zincirleri, bu yıl yaşamakta olduğumuz zorlu süreci de göz önünde bulundurarak mağaza girişlerinde görev alacak ilave ““karşılama elemanları” talebinde de bulunuyorlar.

Sektörün öncü ve lider markaları; Atasun, Mango, Pandora, Beymen Club ,Silk&Cashmere, Occasion, Network, Tchibo, Benetton, İpekyol, Twist, Safilo, Paşabahçe, Özlenir Grup, Sportive gibi birçok dev markanın, tüm ek işgücü ihtiyaçlarında deneyimli ekipleriyle, TAMAMLAYICI güç olarak hizmet veren Team Fores HR; bu yıl da Efsane Cuma günü için birçok markanın destek personel operasyonlarını tamamlamaya hazırlanıyor.

Özlemle beklediğimiz sağlıklı günlerde hep birlikte, güçlenerek yeni projeler hayata geçirmek dileğiyle…

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.