ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

“Hayat en güzel hediye”…Paşabahçe’ye bize duyduğu güven için teşekkürler.

15.12.2021

Perakende sektörünün iş gücü kaynağı olarak hizmet verdiğimiz değerli markalarımızın arasına Türkiye’mizin gururu bir yeni markayı daha eklemiş olmanın gururunu yaşıyoruz

Ulu önderimiz Atatürk’ün direktifleriyle ülkemizin temel cam ürün ihtiyacını karşılamak üzere 1935 yılında kurulan, lider markamız Paşabahçe; ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatımızı güzelleştirmeye devam ediyor.

2000 yılından itibaren sürdürdüğü 'Yenilenme Projesi' kapsamında mağazacılık anlayışı ve buna bağlı olarak satış şekilleri, dekorasyon, sunum, ürün ve personel yapısında gerçekleştirdiği özgün yaklaşımlarla Türkiye’de mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk kazandıran Paşabahçe; yılbaşı döneminde mağaza satış operasyonları için gereksinim duyduğu ilave iş gücünde TAMAMLAYICI olarak Team Fores HR’ı seçti.

Geçtiğimiz yılbaşı döneminde olduğu gibi, bu yıl da Paşabahçe’mizin mağaza satış operasyonlarının yoğunluğu açısından talep ettiği ilave iş gücünü, Team Fores HR’ın deneyimli ekipleri ile karşılayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Uzun yıllar sürecek verimli bir işbirliği olmasını diliyor ve bize olan güvenleri için Paşabahçe üst yönetimine teşekkür ediyoruz.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.