ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team Fores HR Yöneticileri Yine Sahada

05.10.2018

Team Fores HR yöneticileri, masaları yerine iş neredeyse oradalar. Şirketin kalbinin sahada atıyor olduğunun bilincinde, sık sık saha ziyaretleri gerçekleştirip, projeleri geziyorlar.

Team Fores HR Kurucusu/CEO Ogün Yıldız, şirketin tüm kadrolarına aktardığı vizyon çerçevesinde, sürekli gelişim için saha ziyaretlerine büyük önem vermekte ve kendisinin de sık sık yer aldığı ziyaretler kanalıyla; sahadan sürekli bilgi almakta, aksaklıkları daha iyi analiz edebilmek, işin içeriği ile ilgili yaratıcı çözümlere ulaşmak için sahayı, işlerinin kalbinin attığı yer olarak nitelendirmektedir.

Team Fores HR, İş Geliştirme Direktörü Çağlayan Çeçen, “Biz, iş ortağımız olan tüm firmalarla zaten her zaman direk iletişim halinde, hep telefonun bir ucunda hazır ve çözüm odaklı bir ekibiz. İşimiz, partnerlerimize iş gücü sağlamak olduğundan, saha ziyaretleri, işe aldığımız arkadaşlarımızı da, daha iyi tanıyıp, gözlemlememizi sağladığı gibi, aynı zamanda projeleri daha iyi analiz etme ve yeni fikirler üretmemizi de kolaylaştırıyor. Şirketimizin her düzeydeki yöneticileri ile açık iletişim kurabilmelerini sağlayarak, çalışanlarımızı, her zaman yanlarında ve onları dinlemeye hazır olduğumuz mesajı ile de motive etmiş oluyoruz.Özel istihdam bürosu olarak, geçici iş ilişkisi sağlıyor olmamıza rağmen, biz her zaman kalıcı ve sağlam ilişkiler üzerine odaklanan bir yapıya sahibiz.”

Team Fores HR, saha ziyaretleri sırasında birebir müşterinin ihtiyacını belirleme ve uygulamaya geçme, hızlı aksiyon alabilme fırsatı da yakalıyor.

Bu ziyaretleri, ilgili markaların tüketici profilini, harcama alışkanlıklarını görmek ve anlamak için değerlendiriyor, böylece markalara uygun aday seçimi konusunda da daha reel bir tecrübe edinerek, doğru adayları yönlendirme kabiliyetini her geçen gün geliştirerek ilerliyor.

Team Fores HR yöneticileri, merkezde alınan kararların nasıl uygulandığını görme şansını yakalamanın yanı sıra, sahada edinilen bilgiler ile hem yönetsel kararlar alırken, hem de aday havuzunu geliştirmede değerlendiriyorlar.

İş Geliştirme Direktörü Çağlayan Çeçen ayrıca şunları da ekledi: “Saha ziyaretleri yaparak, işimize daha iyi hakim oluyoruz. Ofis dışında zaman geçirmek, yeni fikirler ve bakış açıları edinmemizi sağlıyor. İş gücü temininde, sürekli yenilenen nesil değişikliklerini anlamak ve bu yeni jenerasyonun özelliklerine adapte olabilecek stratejiler geliştirmek açısından, bizim çalışanlarımızla tanışıyor olmamız çok büyük önem taşıyor.”

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.