ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Yılbaşı Operasyonlarınızı TAMAMLAMAYA Hazırız!

19.11.2018

Perakendenin coştuğu, insanların heyecan duyduğu, herkesin alışverişlerini artırdığı, hareketliliğin yükseldiği bir dönem. Peki siz bu döneme hazır mısınız?

Perakende markaları, özel günlere ne denli yoğunlaşabilirse, önceden bu özel zamanları her yönüyle ve her detayıyla ne kadar planlayabilirse, bu özel günlerden alacağı olumlu sonuçlar da o derece artmaktadır.

Bu hazırlıklar meyvesini, “artan satışlar” ve” temizlenen stoklar” olarak verdiği gibi, aynı zamanda müşteri gözünde artan “kurumsal imaj” ve müşteri gönlünde ortaya çıkan “markadan hoşlanma” duygusu gibi görünmeyen daha pek çok kalemde kazanımları da olmaktadır.

Ve işte Yılbaşı geliyor. Peki siz hazır mısınız?

Henry Ford’un bir sözü vardır: “Başarının sırrı, her şeyden önce, HAZIR OLMAKTIR”

İşte bu noktada, perakendenin iş gücü kaynağı Team Fores HR olarak, sizin dönemsel ve part time iş gücü ihtiyaçlarınızı, etkin ve hızlı bir şekilde TAMAMLAMAK için hazırız.

25 yıllık yerel ve uluslararası iş tecrübesine sahip yönetim kadromuz, Türkiye genelinde 8500 üyeden oluşan deneyimli ekiplerimiz, hızlı, dinamik ve çözüm odaklı hizmet anlayışımız ile hedeflerinize hızla ulaşmanız için TAMAMLAYICI gücünüz olarak, perakendenin zirve yaptığı yılbaşı döneminde de yanınızdayız.

Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu kadroları en kısa zamanda oluşturarak, hedeflenen zamanda göreve başlamalarını sağlamak için buradayız.

TAMAMLAYICI Gücünüz Olmaya Hazırız…

Her Zaman, Her Yerde YANINIZDAYIZ…

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.