ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Teamy Yayında - Çalışanlarımızla Röportajlarımız

28.11.2018

Teamy, Team Fores HR çalışanlarına sorular sordu ve sizler için mini bir röportaj dizisi hazırladı. Bu mini röportaj serisinde, arkadaşlarımızın içten ve sıcak cevaplarını sizlerle paylaşıyor olacağız. Bu hafta, bir Antalya’dan, bir de Sakarya’dan iki arkadaşımızla gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetimizi mutlulukla sunarız…

Çağla Çağlı – Antalya – Emo Optik Projesi - Dönemsel Satış Danışmanı

Teamy: Team Fores HR ile ne kadar süre çalıştınız? Görev ve sorumluluklarınız nelerdi?

Çağla: 7 ay boyunca Antalya Terracity Opticity mağazasında, güneş gözlüğü satış danışmanlığı görevinde çalıştım. Müşterileri güler güzle karşılayıp istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde yerine getirmekle ve güneş gözlüğü satışı yapmakla sorumluydum.

Teamy: Görevinizin olumlu ve olumsuz yanları varsa kısaca bahseder misiniz?

Çağla: Her işin zorluğu olduğu gibi bu sektörde de insanları memnun etmek zaman zaman gerçekten zor olabiliyordu. Ama bu sayede sabırlı ve her durumda güler yüzlü olmayı öğreniyorsunuz.

Çalışırken başıma gelen en güzel şey, sadece bana gelen bir müşteri kitlemin oluşmasıydı. İnsanların beni sorması, araması…Bu duygu gerçekten çok güzel.

Teamy: Team Fores HR ile çalışmak nasıl bir deneyim? Tekrar Team Fores HR ile çalışır mısınız?

Çağla: Team Fores HR ile çalışmak benim için gerçekten çok güzel bir deneyim oldu, ufkum genişledi diyebilirim. Ayrıca ileriye dönük planlarım ve geleceğimle alakalı düşüncelerimde güzel bir yol gösterici de oldu

Kesinlikle Team Fores HR ile tekrardan çalışmak isterim. İş olanakları ve geleceğime yönelik düşüncelerimde bana güzel bir yol açıldı Team Fores HR ile tanıştıktan sonra. Optik sektörü devam ettirmek isteyeceğim bir sektör haline geldi. Birçok şekilde kendimi geliştireceğim yeni alanlar, güzel kazançlar ve yeni hayatların olduğunun farkına vardım.

Team Fores HR’ın en sevdiğim yanı da kesinlikle, Team Fores HR Operasyon Yöneticimle çalışmak oldu. Kendisiyle her zaman iletişimde olmak çok güzeldi. Kendisi gerçekten işinde çok başarılı, anlayışlı, ilgili ve olumlu bir yöneticiydi. Bir sorun olduğunda kendisi ile konuşmam beni kesinlikle rahatlatıyordu, enerjisi, olaylara yaklaşım açısı gerçekten anlatılamaz. Kendisine her şey için canı gönülden teşekkürlerimi ve sevgimi iletiyorum.

Teamy: Team Fores HR mobil uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

Çağla: Uygulama kesinlikle süper! Artık her şey teknoloji üzerine kurulu olduğu için tek tuşla mobil uygulamadan istediğim bir yerde iş olanaklarına rahatlıkla ulaşabiliyorum ve yine tek tuşla başvurumu yapabiliyorum. Bu gerçekten çok güzel.

 

Hüseyin Keşke – Sakarya – Boyner Projesi – Dönemsel Marka Satış Danışmanı

Teamy: Team Fores HR ile ne kadar süre çalıştınız? Görev ve sorumluluklarınız nelerdi?

Hüseyin: Önce Boyner mağazalarında Marka Satış Danışmanı olarak 2 ay çalıştım, sonrasında Atasun Optik mağazalarında 2 yıl çalıştım ve hala çalışmaktayım.

Sorumluluklarım gelen müşterilere yardımcı olmak, ürünler hakkında bilgi vermek ve satış yapmak.

Teamy: Görevinizin olumlu ve olumsuz yanları varsa kısaca bahseder misiniz?

Hüseyin: Tavsiyelerim karşılığında müşterilerin mutlu olup, önerdiğim ürünü satın alması beni en çok mutlu eden yönü. Müşterileri ikna etmeye çalışmak ve bazen mağazanın çok yoğun olmasını görevin zorluğu olarak söyleyebilirim. Ancak tabi ki bunlar da, bu tarz projelerde, bana insanlarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini ve her türlü kişilikle nasıl konuşmam gerektiğini öğretti.

Teamy: Team Fores HR ile çalışmak nasıl bir deneyim? Tekrar Team Fores HR ile çalışır mısınız?

Hüseyin: Team Fores HR ile çalışmak benim için çok güzel bir deneyim oldu. Herhangi bir problemim olduğunda kolay ve hızlı bir şekilde destek oldular. Team Fores HR ile tekrar çalışma şansım olursa kesinlikle çalışırım. Tüm çalışanları fazlasıyla yardımsever ve anlayışlı. Hepsine tek tek teşekkür ederim.

Teamy: Team Fores HR mobil uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hüseyin: Kesinlikle çok kullanışlı olmuş. Kolaylıkla ilanları takip edebiliyor ve dilediğimiz projeye tek tuşla başvuru yapabiliyoruz.

 

Team Fores HR olarak, sevgili çalışanlarımıza içtenliklerinden ve röportajımıza samimi cevapları ile katılımlarından dolayı çok teşekkür eder, sevgilerimizi sunarız.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.