ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Pazarlama iletişimi alanlarında geliştirilen teknolojiler için heyecanlı yarış başlıyor…

25.02.2019

Pazarlamasyon.com tarafından yılda bir kez düzenlenen ve pazarlama konusunda faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojlierin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren bir ödül programı MARTECH başvuruları için geri sayım başladı.

Pazarlamasyon.com tarafından yılda bir kez düzenlenen ve pazarlama konusunda faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojlierin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren bir ödül programı  MARTECH başvuruları için geri sayım başladı.

Pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında teknoloji geliştirenlerle, mevcut veya yeni teknolojileri pazarlama sorunlarının çözümünde başarıyla kullanan firmalaları teşvik etmek, başarılarını belgelemek amacıyla MarTech Awards başvuruları 01 Mart 2019 tarihinde sona eriyor.

MARTECH PAZARLAMA TEKNOLOJİLERİ ÖDÜL PROGRAMI Nedir ?

Martech Awards, Pazarlamasyon.com tarafından yılda bir kez düzenlenen ve pazarlama konusunda faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojlierin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren bir ödül programıdır.

Amaç; pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında teknoloji geliştirenlerle, mevcut veya yeni teknolojileri pazarlama sorunlarının çözümünde başarıyla kullanan firmalaları teşvik etmek,  başarılarını belgelemektir.

Her sene; sektöre örnek olacak, sektörün tüm taraflarının ders çıkarabileceği ufuk açan vakalar ve teknolojiler ödüllendirilir.

MarTech Awards için teknoloji; herhangi bir alan için üretilmiş yazılım, donanım veya ikisinin bir arada bulunduğu cihazlar ile bu yazılım, donanım ve cihazların üretilmesine olanak sağlayan karmaşık sistemlerin hayata geçirilmesine ön ayak olan yollar, yöntemler ve araçlardır. Geliştirilen tüm yöntem, araç ve yollar pazarlama için geliştirilmiş olmasa bile, o alanın kullanımına uygun olmalıdır.

MarTech Awards, 5 ana kategori etrafında şekillenen 41 alt kategoriden oluşmaktadır.

Detaylı bilgilere martechawards.org web sitesinden de ulaşılabilir.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.