ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Bir dünya devine daha hizmet verecek olmanın gururu...

23.06.2020

Perakende sektörünün iş gücü kaynağı olarak hizmet verdiğimiz değerli markalarımıza bir yenisini daha eklemiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Team Fores HR; dünyaca ünlü İspanyol hazır giyim markası Mango’nun Türkiye operasyonlarının da TAMAMLAYICI gücü oldu.

Kaliteli ürün ve özgün tasarımları bir araya getiren; tutarlı,  modern ve uyumlu marka imajı ile uluslararası arenada perakendenin liderleri arasında hızlı yükselişini sürdüren İspanyol devi MANGO’nun Türkiye operasyonlarında TAMAMLAYICI güç olarak Team Fores Hr’ı seçmiş olması bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Bu güzel haberi sizlerle paylaşırken; bu ayın başarı hikayeleri köşesinde MANGO’nun öyküsüne yer verelim istedik.

MANGO, ilk mağazasını 1984 yılında İspanya'nın Barcelona şehrindeki Paseo de Gracia'da açmıştır. Şirket, büyümeye İspanya’da devam ettikten sonra 1992 yılında Portekiz'deki ilk mağazasını açarak uluslararası pazara adım atmıştır. Bu tarih itibarıyla dünya çapında büyümesini sürdüren MANGO, günümüzde 100 den fazla ülkede, kadın, erkek ve çocuklara yönelik 2.236 giyim mağazası ile faaliyet göstermektedir. MANGO, %100 İspanyol sermayesiyle kurulmuş bir aile şirketidir.

 Modern ve şehirli kadını giydirmek ve onun günlük ihtiyaçlarına cevap verebilmek MANGO’nun temel gayesi olup şirket bu doğrultuda geliştirdiği formülü faaliyet gösterdiği tüm ülkelere göre uyarlayarak hayata geçirmektedir. Bu formül, şirketin ticari başarısı ve uluslararası prestijinde her zaman kilit rol oynamıştır. MANGO, aksesuar ve mayo kategorisinde de geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

 Mango’nun faaliyet gösterdiği ülkeler içerisinde en büyük ikinci pazar olan Türkiye’nin kendileri için özel ve önemli olduğunu belirten yöneticiler; Türkiye’de 45.000 metrekarenin üzerinde satış alanına sahip 100’den fazla mağazayla faaliyet göstermekte olduklarını ve yeni mağazalara, lojistiğe ve bilişim işlem sistemlerine yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtiyorlar.

 Henüz 17 yaşında kendi işini yapmaya başlayan ve 1984 yılında Mango'yu kuran İsak Andic Ermay’in; 35 yılda 100 ülkeden fazla ülkede faaliyet gösteren, 2000'e yakın mağaza ve 2 milyar Euro'luk bir deve dönüşümün hikayesidir bu.

 “Bir iş adamının hedefi gökyüzü olmalıdır” diyen Sn.Ermay’i ve inandığı bu hedefte onunla yürüyen tüm çalışma arkadaşlarını kutluyor, böylesi değerli bir markanın Türkiye operasyonlarında “tamamlayıcı güç” olarak hizmet vermekten gurur duyacağımızı bir kez daha belirtmek isteriz.

 Uzun yıllar sürecek verimli bir işbirliği olmasını diliyor, bize olan güvenleri için MANGO Türkiye üst yönetimine teşekkür ediyoruz.

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.