ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Türkiye’nin en güçlü markalarından biri daha Team Fores HR’a güvendi…

25.08.2021

Teşekkürler DAGİ. Perakende sektörünün iş gücü kaynağı olarak hizmet verdiğimiz değerli markalarımızın arasına bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üretim kalitesi, tasarım anlayışı, pazarlama becerisi ve tüm marka dinamikleriyle dönemin ilerisinde bir vizyonla kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye'deki iç giyim ve moda sektörünün lider markaları arasındaki yerini alan Dagi’nin; mağaza satış operasyonlarında TAMAMLAYICI güç olarak Team Fores Hr’ı seçmiş olmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz

Dagi; okunmaya değer bir başarı hikayesi…

Hazır giyim sektörüne 1984 yılında adım atan, 2004 yılı itibariyle girdiği büyük değişim ile istikrarlı ve başarılı gelişim sürecine daha da hız veren ve Türkiye’nin birçok ilinde mağaza sayısını artırarak büyümeye devam eden Dagi; bugün sektörde 38.yılını kutlarken %100 Türk Markası olarak ülkemiz adına gurur verici başarı hikayeleri yazmaya ve ülkemizin Lider Markaları arasındaki sırasını her geçen gün daha da yukarılara taşımaya devam etmektedir.

2020 yılında Tekirdağ’da 8330 metre karelik kapalı alanda hem üretimi hem de lojistik hizmetlerini içine alacak şekilde yapılandıran ve dijitalleşme sürecine girerek ve e-ticaret sitesini yenileyen Dagi; tüm koleksiyonlarını yenileyerek, kadın /erkek iç çamaşırı, ev ve uyku giyim, plaj giyim, çorap üretimi yapan güçlü bir firma konumuna geldi. Rahatlık ve konforu ön planda tutan tasarımlarıyla tüketicilerin tercih listesinde üst sıralardaki yerini hiç kaybetmeyen firma, tüketicinin beğenisiyle birlikte saygısını da kazanmaya devam ediyor.

Öğrencilere her zaman tam destek…

Dagi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda 2018-19 Bahar Yarıyılı’nda, 11 öğrencinin katılımı ile ev ve uyku giyiminde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, öğrencilerin mezun olmadan meslek hayatlarında deneyimli ve bilinçli olmalarına katkı sağlandı.

Geçmişten günümüze gelişimi için Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapmaya devam ederken, ülkemizde çok az sayıda tekstil üreticisi tarafından kullanılan, yenilikçi bir teknoloji kullanarak doğal kumaşlardan iç çamaşırı, ev ve uyku giyim ürünlerinin üretimini yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

Yeni kumaş içerikleriyle sürdürülebilir üretimi benimseyen, doğaya zararlı atıkların geri dönüşümüne katkı sağlayan, çevre dostu Dagi’ye ve bu başarı hikayesinde emeği geçen herkese ülkemize kattıkları değer adına teşekkür ediyor, böyle vizyoner bir markanın satış operasyonlarında “tamamlayıcı güç” olarak hizmet vermekten gurur duyacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz.

 Uzun yıllar sürecek verimli bir işbirliği olmasını diler, bize olan güvenleri için DAGİ üst yönetimine teşekkür ederiz.

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.