ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Özlemişiz sizleri…Team Fores HR Ekibinin üniversite ziyaretleri devam ediyor.

09.11.2021

Uzun bir pandemi dönemi ardından, yavaş yavaş yeni normallerimize alışmaya başlıyor, çok uzun zamandır uzak kaldığımız kampüslere geri dönmenin ve yine öğrenci arkadaşlarımızla kariyer planları ve mevcut iş planları üzerine sohbet etmenin mutluluğunu yaşamaya başlıyoruz.

 Team Fores HR Ekibi olarak, yeni dönemde de yeniden üniversite ve yurtları ziyaret etmeye başlamış olmanın heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bizler için üniversite ve yurt ziyaretleri; yeni adaylar ile tanışma, Team Fores HR’ı tanıtma ve gençlerimize sağlanan olanakları anlatma açısından, en önem verdiğimiz operasyonların başında geliyor.

Bu ziyaretlerde, üniversitelerin kariyer masaları ile de görüşmeler gerçekleştiren Team Fores HR supervisorlarımız;  hem yeni adaylarla tanışmak ve onların enerjisini birinci elden paylaşma imkanı buluyor ve  part time / dönemsel çalışma prensipleri hakkında gençlerimize birebir bilgi aktarımı sağlıyor, hem de Team Fores HR ile ilgili sormak istedikleri her şeyi anında cevaplayabiliyor.

Türkiye’de Teknolojiyi en iyi kullanan ve geliştirdiği İnovatif yaklaşımlar ile İnsan Kaynaklarına yeni bir soluk getiren DRD Team Fores HR; Türkiye genelinde 65 ilde, toplam 17 bin gençten oluşan işgücü havuzu ile tüm markaların ihtiyaçlarını anında karşılamaya devam ediyor. Üniversitelerde gerçekleştirilen bu tanıtım çalışmaları ve kariyer seminerleri aracılığıyla da dinamik ve çalışmaya hevesli DRD Team Fores HR ekibine her gün yeni üyeler katılmakta ve üye havuzumuz her gün genişlemektedir.

Ziyaretler, sadece İstanbul değil; Ankara, İzmir, Eskişehir, Kocaeli, Antalya başta olmak üzere diğer illerde de devam etmekteve Team Fores HR, aktif olduğu illerde, Bölge Operasyon Temsilcileri ve Üniversite Temsilcileri sayesinde daha fazla öğrenciye ulaşarak, aday havuzunu her geçen gün, dinamik ve çalışmaya hevesli gençlerle genişletmeye devam etmektedir.

 

   

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.