ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Genel Müdürümüz Sn.Ogün Yıldız'dan mesajınız var....

06.01.2022

Değerli İş Ortaklarımız ve Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Sizlerle birlikte bir yılı daha geride bırakmanın ve umut dolu yarınlara birlikte yol almanın mutluluğuyla; güler yüzlerimizi maskeler ardında saklamayacağımız, harika sohbetli toplantılar gerçekleştirebileceğimiz, sevgi, mutluluk ve huzurla yaşanacak, ağız tadıyla geçecek harika bir yıl diliyorum.

Çalışma arkadaşlarım geçtiğimiz sene ile ilgili bir değerlendirme yapmamı istediklerinde zihnimde bir zaman yolculuğuna çıkmama da sebep oldular aslında. Zamanı hesaplamanın bu kadar zor olacağını, tarih verirken sürekli olarak kendimi sorgulayacağımı, hatta bazen kızımın kaçıncı sınıfa gidiyor olduğunu dahi karıştırabileceğimi asla düşünemezdim.  Sahi ne kadar hızlı geçmişti zaman? ya da alıştığımızdan daha mı yavaştı? Pandemi sebebiyle, bir yandan sağlığımızı korumaya çalışırken bir diğer yandan çalışma koşullarının ve özel yaşamlarımızın nasıl değiştiğini veya gelecekte nasıl değişeceği konusunu irdelediğimiz,  ulusal ya da uluslararası düzeyde bilimsel araştırmaları takip ettiğimiz, bitti, bitecek derken televizyon programlarından ve gazete haberlerinden gözümüzü alamadığımız, online toplantılar ile birbirimizin mimiklerine dahi hasret kaldığımız iki koca yılı geride bırakmanın hayreti içinde merhaba diyorum umutla beklediğimiz yeni yıla.

Ağırlıklı olarak hizmet verdiğimiz perakende sektörü açısından ilk altı ayını neredeyse hiç yaşayamadığımız, iş ortaklarımızla hemen hemen her gün telefonda durumu ve süreci değerlendirdiğimiz 2021; Haziran ayı itibariyle yaşanan normalleşme süreci ardından şirketimize oldukça hızlı ve bir o kadar da güçlenerek büyüme olanağı sağladı.  

Dev Markalarla Büyüdük…

Perakende sektörünün iş gücü kaynağı olarak hizmet verdiğimiz çok değerli markalarımızın arasına her biri alanında lider, dev markalar eklemiş olmanın mutluluğunu yaşadık.

Türkiye’nin birçok ilinde mağaza sayısını artırarak büyümeye devam eden, sektörde 38.yılını kutlarken %100 Türk Markası olarak ülkemiz adına gurur verici başarı hikayeleri yazmaya devam eden Dagi’ye, dev bir yatırımla Türkiye’ye merhaba diyen ve Ev Dekorasyonu alanında dünya çapında mağazalar zinciri olan Malezyalı MR. D.I.Y’e,  dünyanın en iyi spor takımlarına yaptığı sponsorluklarla dikkat çeken, kalite ve stilin simgesi Kappa’ya, satış operasyonlarında bizi TAMAMLAYICI GÜÇLERİ olarak bizleri seçtikleri ve güvendikleri için teşekkür ederiz.

Yıllardır birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz Atasun Optik, Mango, BM Club, Pandora, Paşabahçe, İpekyol, Twist, Benetton, Network, Divarese, GAP, Marks&Spencer, Modanisa ve Eren Perakende’nin değerli yöneticilerine de 2021 yılında yine bizlerle birlikte oldukları için ve bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz.

İşe Alım Danışmanlığında başarılı işlere imza attık…

Küresel bazda sosyal, fiziksel, ekonomik ve politik alanlarda bir dizi değişikliğe neden olan Pandemi sürecinin de etkileriyle farklılık ve değişim gösteren kişisel görüşler, firma ihtiyaçları ve öncelik sıralamaları dolayısıyla yaşanan arayışlarda, profesyonel ekiplerimiz birçok lider firmaya işe alım danışmanlığı yaparak, büyük başarılara imza attılar. Kurulduğumuzdan bu yana hizmet kapsamımızda yer alan İşe Alım Danışmanlığında, 2021 yılı son çeyreğinde büyük bir atak yapmış olmak da bizlere gurur verdi.

Yaşadığımız zorlu süreçte Team Fores HR’a güvenerek, ihtiyaç duydukları her an, tüm operasyonlarında ve işe alım süreçlerinde ekibimize görev veren, Türkiye’nin birbirinden değerli markalarına ve markalarını temsilen bu zorlu ama başarılı çalışmalarda bizlerle birlikte sorumluluk alan, her biri birbirinden kıymetli profesyonel yönetici dostlarıma bizzat teşekkür ediyorum. Böylesi bir süreçte sizler gibi öngörülü ve çözüm odaklı profesyonellerle çalışmaktan ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.

Kariyer yolculuğuna bizimle başlayan pırıl pırıl gençlerimizle olmanın gururunu yaşadık…

Çok sevgili yönetim ekibime, kariyer yolculuklarına henüz okurken Team Fores HR’da başlayıp, 2021 yılı itibariyle aramıza katılarak gücümüze güç katan, her biri birbirinden kıymetli yeni çalışma arkadaşlarıma ve görev aldıkları tüm projelerde gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları, sorumluluk bilinçleri ve başarıları ile sahadaki binlerce genç arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. 

Sadece son 6 ay içinde 2.300 gencimize iş imkanı yaratmaktan, işe alım danışmanlığı yaptığımız değerli firmalarımızda 120 den fazla kişiyi işe yerleştirmiş olmaktan duyduğumuz gururla, tüm çalışma arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyor bu vesileyle 2022 hedeflerini % 30 büyüme olarak buradan kendilerine iletmiş oluyorum :)

Önce sağlık ve huzur olmak üzere hepimiz için çok güzel bir sene olsun.

M.Ogün Yıldız

Genel Müdür

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.