ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Teamy'nin Sürprizleri Hiç Bitmiyor...

06.12.2018

Tüm işe alımlarını mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunan üyeleri arasından yapmaya başlayarak büyük bir yeniliğe imza atan Team Fores HR, çalışanlarına puan biriktirerek kazanabilecekleri hediyeler dünyasının da kapısını açtı... Artık, Team Fores HR çalışanları, mobil uygulamanın “Hediyeler” sekmesinden, kazanmış olduğu puanlara göre dilediği hediyeyi seçebilecek.

Ağustos ayında, QR kod ve Mobil Uygulamasını aktive eden Team Fores HR, aday havuzunun her geçen gün artmasıyla, uygulamaya da sürekli yenilikler eklemeye devam ediyor.

“Team Fores HR” adlı mobil uygulamasını, App Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirip, ücretsiz olarak, sadece birkaç kısa bilgi ile üye olabiliyorsunuz. Üye olur olmaz, ister şehrinizdeki ister tüm Türkiye’deki Team Fores HR’ın ve iş ortağı perakende firmalarının ilanlarını inceleyebiliyor ve dilediğiniz ilana tek tuş ile başvuru yapabiliyorsunuz.

Başvurduğunuz ilan ile ilgili olarak, Team Fores HR Operasyon Yöneticileri, sizinle kısa sürede iletişime geçiyor. İşe alımınız gerçekleşip çalışmaya başladığınızda, tüm çalıştığınız günleri uygulamanın içinde çalışma planınızda işaretliyorsunuz. Ay sonunda toplam puanınız üyelik kartınıza işleniyor ve o zaman emekleriniz için kendinize bir armağan seçme zamanı geliyor.

“Hediyeler” sekmesinden, hediyeleri ve puan karşılıklarını inceleyebiliyor, dilerseniz puanınıza uygun olan hediyeyi hemen talep edebiliyor, dilerseniz daha yüksek puanlı bir hediye için puan biriktirmeye devam edebiliyorsunuz.

Team Fores HR ailesine katıldığınız ve gösterdiğiniz emekler için, Teamy size böyle teşekkür ediyor...

Henüz Team Fores HR mobil uygulamasını indirmedin mi? Haydi, hemen tıkla! Seni de aramızda görmek istiyoruz…

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.