ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

En Ateşli CV Kampanyası ile Burger King’den iş arayan gençlere destek…

24.04.2019

Ülkemizin de en büyük sorunlarından biri olan, aslında dünyanın pek çok ülkesinde ciddi şekilde baş gösteren gençlerin “işsizlik” problemi için fast food zinciri Burger King; Birleşik Krallık sınırları içinde yer alan tüm restoranlarında uygulamaya başladığı harika bir kampanya ile destek vermeye başladı.

Birleşik Krallık’ta stajyerlerden oluşan 21 bin “ücretsiz çalışan”ın bulunduğunu belirten, bu gençlerin kariyerlerine doğru başlangıçlar yapabilmeleri ve ücretli çalışan olabilmeleri adına onlara destek olmak isteyen Burger King; bu genç yeteneklerin kendilerini gösterebilmelerine imkan tanımak için Miami Reklam Okulu ile iş birliği yaparak “En Ateşli CV” isimli bir kampanya yaptı.

“En Ateşli CV” kampanyası kapsamında, tepsilerin üzerine Burger King ürünlerinin tanıtımını yapan reklam afişleri yerine, iş arayan Y kuşağı gençlerin CV’leri yerleştirildi. Zira bazı Burger King restoranlarının çevresinde, iş arayan gençlerin yetenekleriyle ilgili alanlarda faaliyet gösteren şirketler yer alıyordu. Bu şirketlerden bir şeyler yemek için Burger King’e gelen çalışanlar, bu sayede gençlerin CV’lerine göz atabilecekler. Aynı zamanda potansiyel bir işverene ulaşma şansını en üst seviyeye çıkarmak için Burger King restoranlarında yalnızca yakın çevrede bulunan şirketlerin ilgilenebilecekleri alanlardaki CV’lere yer verildi.

Gençlerde işsizlik oranının her geçen gün arttığı ülkemizde de bu tip duyarlı uygulamaları görmeyi diler, Team Fores HR olarak uzun yıllardır gençlere yönelik sunduğumuz iş imkanlarımız ve kariyer desteklerimizle her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.