ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

“26 Kasım’da işiniz var mı?... Biz yine ve yeniden heyecanlı bir “Efsane Cuma” hazırlığındayız.

04.11.2021

Şahane Cuma ya da Efsane Cuma olarak anılan ve büyük markaların yaptığı yüksek indirimlerle bilinen dünya çapındaki kampanya için geri sayım başladı. Bu büyük gün ve takip eden hafta sonu yoğunluğu için çalışmalara başlayan ve “Part time çalış, İş dünyası ile erken tanış” mottosunu özümseyen DRD Team Fores HR; kendi uygulaması üzerinden iş gücü havuzunda yer alan binlerce gence “26 Kasım’da işiniz var mı? mesajı ile ulaşarak, part time ve dönemsel iş imkanları sunmaya başladı.

 “26 Kasım’da işiniz var mı? 

Dünyanın birçok ülkesinde uzun yıllardır gerçekleştirilen perakendecilerin ve e-ticaret sitelerinin pek çok ürüne uyguladığı indirimlerle efsaneleşen cuma alışverişi etkinliği, bu yıl 26 Kasımda gerçekleşecek.

 ABD'de 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen indirim günleri; uzun yıllardır ülkemizde de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şahane Cuma olarak da adlandırılan indirimli alışveriş gününde, Türkiye’de yapılan kartlı alışverişlerde her sene olduğu gibi bu yıl da özellikle kredi kartlı alışverişlerde harcama rekoru kırılması bekleniyor.

Bu yıl, mağazalarda yaşanacak yoğunluğu hijyen, maske ve mesafe şartlarını da ön planda tutarak, kontrollü şekilde karşılamak durumunda olan,  Pandemi koşullarına uyum gösterecek şekilde maksimum dikkat ve özenle hazırlanan markalar; mağazalarında görev alacak ilave iş gücü için arayışlarına da başladılar. Geçtiğimiz yıllarda mağazaları için ilave “satış destek elemanları”, “paketleme elemanları” ve arka planda depo düzenlemeleri için ilave “depo destek personeli” talebinde bulunan perakende zincirleri, bu yıl yaşamakta olduğumuz zorlu süreci de göz önünde bulundurarak mağaza girişlerinde görev alacak ilave “karşılama elemanları” talebinde de bulunmaya başladılar.

Lider markaların çözüm ortağı olarak perakende sektörüne yönelik sürdürdüğü çalışmalarla, sektörün özellikle bu tip yoğun dönemlerinde gerek duydukları; dönemsel ve part time işgücü gereksinimlerini, Satış Danışmanları,  Kasa Destek Elemanları, Depo Destek Elemanları, Sayım Elemanları gibi pozisyonlara yönelik deneyimli, yüksek okul ve lisans öğrencilerinden oluşan ekipleriyle etkin şekilde karşılamayı misyon edinen Team Fores HR; bu Kasım ayında da bir çok lider markanın TAMAMLAYICI gücü olmaya hazırlanıyor.

Sektörün öncü ve lider markaları; Atasun, Mango, Dagi, Beymen Club , Occasion, Opticity, Network, Benetton, İpekyol, Twist, Paşabahçe, Özlenir Grup gibi birçok dev markanın, tüm ek işgücü ihtiyaçlarında deneyimli ekipleriyle, TAMAMLAYICI güç olarak hizmet veren Team Fores HR; bu yıl da Efsane Cuma günü için birçok markanın destek personel operasyonlarını tamamlamak üzere çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Gençlerimizin henüz okurken deneyim kazanmalarını, iletişim yeteneklerini geliştirmelerini, iş hayatını tanımalarını, kariyerlerine yön verirken dikkat etmeleri gereken konuları ve yeteneklerini kavramalarını sağlarken diğer yandan gençlerimizin bütçelerine de destek olarak ve erken yaşta sigortalı olmalarını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.