ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team Fores HR’da kariyer yolculuğu (3) …

18.02.2022

“Part time çalış, iş dünyası ile erken tanış” mottosuyla; gençlerimizin henüz okurken deneyim kazanmalarını, iletişim yeteneklerini geliştirmelerini, iş hayatını tanımalarını, yeteneklerini keşfetmelerini sağlamayı kendimize misyon edinerek sürdürdüğümüz 10 yıllık yolculuğumuzda on binlerce gencimizle çalışmış olmaktan ve kariyer basamaklarını tırmanırken onlara destek olmaktan duyduğumuz mutlulukla, part time iş fırsatlarını değerlendirdikten sonra kariyerlerine Team Fores HR bünyesinde devam eden arkadaşlarımızı sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Yazı dizimizin 3’üncüsünde sevgili arkadaşımız Duygu Özkaya’nın kariyer yolculuğunu sizlerle paylaşıyoruz.

DUYGU ÖZKAYA ( Team Fores HR -Operasyon Sorumlusu)

-  Sevgili Duygu bize kendini tanıtır mısın? Team Fores HR ile ilk tanışman nasıl oldu?

Merhaba,Ben Duygu Özkaya,23 yaşındayım. Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunuyum.Şu an Teamfores HR bünyesinde Mango’nun part time ve dönemsel işgücü Operasyonlarının Sorumluluğunu üstleniyorum.

Teamfores HR ile ilk tanışmamız; bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oldu.Arkadaşım sayesinde uygulamayı indirdim, okullar online eğitimde olduğu için bolca vaktim vardı ve part-time çalışmayı düşünüyordum. Atasun’un ilanlarını gördüm ve kendi lokasyonuma yakın olan ilana başvurdum. Yaklaşık üç aylık bir süreçte proje sonuna kadar Atasun’da çalıştım ve çok memnun kaldım. Proje bitiminden sonrada uygulamadaki ilanları takip etmeye devam ettim.Bir süre sonra Mango operasyon sorumlusu ilanını gördüm ve çok ilgimi çekti.Hemen başvurdum ve görüşmeye davet edildim.Sonrasında ise olumlu dönüş aldığıma çok sevindim.

 Kariyerine Team Fores HR’da devam etme kararında ne etkili oldu?

Atasun projesinde görev alırken,  Team Fores HR firmasının ne kadar ilgili ve kaliteli bir firma olduğunu fark etmiştim. İnsan kaynakları alanında da hedeflerim olduğu için ve bana bu yolculukta Team Fores HR’ın çok şey katacağına inandığım için bu kararı aldım.

Şimdi önemli bir projede, gençlere iş imkanları sunan bir pozisyondasın. Bu nasıl bir his?

Gerçekten çok güzel bir duygu, ben de o yoldan geçtiğim için,zamanında bana sunulan iş imkanını şimdi ben onlara sunuyor oluyorum.Çalışmaya ihtiyacı olan gençlere böyle bir imkan sunmak gerçekten beni çok mutlu hissettiriyor.

 -  Part Time çalışmayı düşünen arkadaşlar için tavsiyelerin var mı?

 Team Fores HR uygulamasını kesinlikle kullanmaları gerek,hem part-time hem full-time olarak kaçırılmayacak fırsatları yakalayabilirler,onlar içinde çok güzel bir deneyim olmuş olur.

 

Teşekkürler Duygu… İyi ki bizimlesin

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.