ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team Fores HR’da kariyer yolculuğu (4 ) …

02.03.2022

Team Fores HR bünyesinde staj yaparak veya dönemsel projelerde çalışarak başladıkları iş hayatlarına bugün şirketimiz bünyesinde devam eden ve artık çok önemli projelerin, sorumlulukların yöneticileri olarak işimize değer katan arkadaşlarımızı tanıttığımız yazı dizimizin bir yenisini ile sizlerle birlikteyiz.

 “Mutlu Çalışan, Mutlu Müşteri” anlayışı ile kuruluşumuzun 10.yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bu yolculukta gücümüze güç katan, her biri birbirinden kıymetli çalışma arkadaşlarımıza görev aldıkları tüm projelerde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar, sorumluluk bilinçleri, güler yüzleri ve başarıları için teşekkür ediyor ve yazı dizimize sevgili arkadaşımız Emre Ünal’ın kariyer yolculuğu ile devam ediyoruz.

 EMRE ÜNAL ( Team Fores HR-Operasyon Sorumlusu )

-  Emre bize kendini tanıtır mısın? Team Fores HR ile ilk tanışman nasıl oldu?

Merhabalar, Ben Emre Ünal 27 yaşındayım, İstanbul Arel Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezunum. Team Fores Hr ile tanışmam kendi adıma çok eskiye dayanıyor diyebilirim şöyle bir düşününce 2014 yılında yılbaşı destek projesi kapsamında Vakko Projesinde görev almıştım oradan sonra bu serüvenimin buralara geleceğini hiç düşünmemiştim, genel olarak lisans eğitimimle birlikte ara tatillerde ders programımın müsait olduğu zamanlarda çalışıyordum. Birçok projede görev aldım Lacoste, Benetton, Pandora, Atasun Optik ve daha hatırlayamadığım birçok projede görev aldım.

-  Okurken Part Time çalışmanın sana ne gibi katkıları olduğundan bahseder misin?

Okurken çalışmak aynı zamanda zorlayıcı da olabiliyordur herhalde. Yaşadığın zorluklar oldu mu? Yaşanılan zorluklara değer mi?

Okurken çalışmak bazı dönemlerde aşırı zorlayıcı olabiliyordu tabi buradaki mücadele tamamıyla çok ayrı bir şeydi. Sorumluluk almayı daha öğrenci olduğun yıllarda aşılıyor kısa süreli veya part time bile olsa çalışma hayatına bir noktada ön hazırlık diyebilirim. Aynı zamanda kazandığım parayı harcaması da çok büyük bir zevkti. Öte yandan da sektörde öncü markalarla çalışmak harika bir tecrübe diyebilirim. Bunu mezun olduktan sonra iş görüşmelerinde daha da çok fark ediyoruz aslında. Daha öğrenciyken iş tecrübesine sahip olmak diğerlerinden farkınızı ortaya koyuyor.  Problem çözme yeteneği, grup çalışması, bir işe başlayıp bitirmek gibi sorumlulukları almış ve bir beceri geliştirmiş oluyorsunuz.

 

-  Artık, Team Fores HR’da  Operasyon Sorumlusu olarak görevine devam ediyorsun ve bir çok projede gençlerimizin iş fırsatlarını değerlendirmeleri için çalışıyorsun. Bununla ilgili hislerini bizimle paylaşır mısın?

 İlk iş deneyimim olan Team Fores HR’nin artık kendi bünyesinde çalışıyor olmak beni çok mutlu ediyor bir zamanlar öğrencilik yıllarımda başvuru yapan telefon bekleyen konumundan şimdi operasyon sorumlusu olarak operasyonun tüm süreçlerini yöneten kişi olmak çok mutluluk ve gurur kaynağı diyebilirim. Böylesine mükemmel bir ekibin içerisinde yer alıyor olmak 10. Yılımız kutluyor olmak aslında çokta doğru bir yerde olduğumu bir kez daha hissettiriyor. Böyle yenilikçi,teknolojik bakış açısıyla ve gençlerin ilk iş deneyimlerini kazanmalarını sağlayan Genel Müdürümüz Ogün Yıldız’a teşekkür etmek isterim, aynı zamanda Direktörümüz Derya Özboyacı ’ya bilgi ve deneyimlerini her daim paylaştığı için çok teşekkür ediyorum.

Beraber sağlıklı başarılarla dolu bir yolculuk olması dileğiyle :)

Teşekkürler Emre , iyiki bizimlesin...

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.