ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team Fores HR, Üniversite ve Yurtları Ziyaret Ediyor

15.10.2018

Team Fores ekibi, haftanın en az 3 gününü öğrencilerle tanışarak geçiriyor…

Çalışanlarının çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Team Fores HR, yeni dönemde de üniversite ve yurtları ziyaret ediyor. Üniversite ve yurt ziyaretleri, yeni adaylar ile tanışma, Team Fores HR’ı tanıtma ve sağladığı olanakları anlatma açısından, tüm ekibin en önem verdiği operasyonların başında geliyor.

Öğrenciler, Team Fores HR yöneticileri ile tanışıp, diledikleri soruyu direk sorabilme fırsatı yakalıyorlar.

Bu ziyaretlerde, üniversitelerin kariyer masaları ile de görüşmeler gerçekleştiren Team Fores HR Müdürü Derya Özboyacı; “Yıllardır iletişimde olduğumuz üniversitelerin kariyer masaları bizleri yakından tanıyorlar ve öğrencilerinden de aldıkları geri bildirimlerle, çalışmalarımızdaki kurumsal disiplinimiz sayesinde bize güveniyorlar. Kariyer masaları, kariyer fırsatı ve özellikle part time iş imkanı sunabileceğimiz öğrencilere ulaşabilmemiz için bize tam destek veriyor. Her üniversitede, bizimle çalışmış, bizi tanıyıp tavsiye eden ve tekrar çalışmak isteyen binlerce adayımız var. Bu ziyaretlerde, hem yeni adaylarla tanışmak ve onların enerjisini birinci elden paylaşmak bizi motive ediyor, hem de Team Fores HR ile ilgili sormak istedikleri her şeye anında yardımcı olabilmemiz açısından çok büyük fayda sağlıyoruz.” diye açıkladı.

Bu ziyaretler, sadece İstanbul değil; Ankara, İzmir, Eskişehir, Kocaeli, Antalya başta olmak üzere diğer illerde de devam ediyor. Team Fores HR, aktif olduğu 42 ilde, Bölge Operasyon Temsilcileri ve Üniversite Temsilcileri sayesinde daha fazla öğrenciye ulaşarak, aday havuzunu her geçen gün, dinamik ve çalışmaya hevesli gençlerle genişletmeye devam ediyor.

Aynı zamanda, yurtları da sürekli ziyaret eden Team Fores HR ekibi, buralarda da yurtların yetkilileri ile görüşüyor ve yine öğrenciler ile tanışıyor.

Team Fores HR Operasyon Sorumlusu Kerem Kurtuldu, Team Fores HR’a nasıl katıldığını ve bu ziyaretlerle ilgili görüşlerini anlattı; “Team Fores HR ile çalışmaya, üniversitede okurken, Üniversite Kampüs Temsilcisi olarak part time başladım, sonrasında yine part time olarak Bölge Operasyon Temsilciliği ile daha fazla üniversiteden sorumlu olarak öğrenciliğimle birlikte çalışmayı sürdürdüm. Şimdi de mezun olunca, Operasyon Sorumlusu olarak Team Fores HR’da full time çalışıyorum. Aynı benim başladığım gibi birçok arkadaşımı bünyemize katmak için sürekli sahadayım. Onları anlıyor ve iyi tanıyorum, çünkü onlardan biriyim. Bu nedenle, bu ziyaretlerde öğrencilere maksimum faydayı sağlayabilecek adımlarla ilerleyebiliyorum. Benim gibi, part time başlayıp, kariyer fırsatı yaratabilmek için, öğrencilerle bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor. Bu ziyaretler, bizim operasyon zincirimizin ilk halkası. Çalışanlarımızın gücü kadar güçlüyüz ve üniversite öğrencileri bizi her zaman ileriye taşıyıp, daha da güçlü kılacak en değerli adaylarımız.”

Team Fores HR, bu ziyaretler sırasında, Bölge Operasyon Sorumlusu pozisyonu için başvuru yapmış olan adaylar ile mülakatlar da yapıyor. Ekim sonuna kadar, bünyesine yeni Bölge Sorumluları katmayı hedefliyor.

Hem yurt, hem üniversite ziyaretlerini yıllardır organize eden ve gerçekleştiren Team Fores HR Operasyon Direktörü Levent Kurtuldu da şunları ekledi; “Projelerimizde, her ilden, her üniversiteden binlerce öğrenci ile çalışıyoruz. 2018’de sadece tek bir projede bile 1400 öğrenci çalıştırdık. Yıl boyunca bunun gibi onlarca projemiz oluyor ve okullar bizim işimizin atar damarı. Bu ziyaretleri bizzat ve her bir Team Fores HR yöneticisi olarak gerçekleştirmek de, işimize hakimiyetimizi artırdığı gibi, potansiyel adaylarımızı tanıyıp, kendimizi onların dinamizmi ve her jenerasyonun kendine has değişkenlikleri ile revize etmemizi de sağlıyor. Team Fores HR, gerek projelerde mevcut çalışanlarının yanında, gerek potansiyel adaylarla tanışmada, aktif ve dinamik bir ekip olarak her zaman sahada.”

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.