ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Üniversite Öğrencilerinin “Şehrin İyi Hali” Projesi

17.10.2018

Üniversite öğrencilerinin, hem gönüllü olup hem eğleneceği “Şehrin İyi Hali” Projesi için son başvuru 19 Ekim Cuma. 2000 öğrenci arasında yer almak için, kontenjanla sınırlı olan başvurular sürüyor.

Üniversite belki de birçok öğrencinin gerçek özgürlüğü tattığı, hayatını şekillendirdiği ve kendini tam anlamıyla tanıdığı bir dönem. Aynı zamanda birçok farklı ortama girerek yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bir sosyal ortam. Ama elbette üniversite sadece eğlenceden ibaret değil. Bu dönemde kimliğini keşfetmek, projelerde yer alıp anlamlı sorumluluklar üstlenmek oldukça önemli. İşte Şehrin İyi Hali projesi tam olarak bunu sağlıyor. Üniversite öğrencileri bir yandan sosyal sorumluluk projelerinde yer alırken diğer yandan, 24 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenecek olan Şehrin iyi Hali – Kalben Konseri’nde eğleniyor…

Şehrin İyi Hali projesine buradan başvuru yapabilirsiniz!

Üniversite birçok kişi için hayatının en öğretici ve en eğlenceli zamanı. Elbette gençlerin kendini keşfettiği bir dönem aynı zamanda.

Şehrin İyi Hali projesi 2015 yılından beri, üniversite öğrencilerinin bir yandan sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını ve diğer yandan da eğlenmelerini hedefliyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen projede, öğrenci sayısı ise 2000’e çıkarıldı. Bu da 2000 öğrencinin sosyal sorumluluk kuruluşlarıyla el ele çalışması anlamına geliyor.

Aynı zamanda öğrenciler 24 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenecek olan Şehrin iyi Hali – Kalben Konseri’nde Akbank’ın misafiri olacak.

Kalben konseriyle doyasıya eğlenecek olan öğrenciler, aynı zamanda 10 farklı sivil toplum kuruluşunun sosyal sorumluluk projelerinde çok önemli görevler edinecekler.

Katılım şartları ise oldukça basit; projedeki 2000 öğrenci arasında yer almak istiyorsanız 18 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından büyük değilseniz, üniversite öğrencisi (ön lisans, lisans ya da yüksek lisans) olmanız yeterli.

Başvurular kontenjanlarla sınırlı ve son başvuru tarihi ise 19 Ekim 2018!

Siz de hemen başvuru yapıp, üniversite yıllarınızın; müziğin coşkusunu ve gönüllülük heyecanını hissedeceğiniz anlarını yaşamaya başlayabilirsiniz.

Alıntıdır: https://listelist.com/sehrin-iyi-hali-projesi-akbank/?wiszbid=19430&wiszbidcn=2729&wiszbidapp=3&wiszbidn=3178

Başvuru için tıklayın 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.