ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Peryön 15.Ege İnsan Yönetimi Zirvesi

18.10.2018

Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Ege Şubesi, 15.Ege İnsan Yönetimi Zirvesi, "Değerler ve Denge" mottosuyla Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nde, 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleşiyor. Peryön Güney Marmara Şubesi Eski Başkanı, Team Fores HR kurucusu/CEO Ogün Yıldız, 15.İnsan Yönetimi Zirvesi için İzmir’de.

Her yıl birbirinden farklı konular ve konuşmacılara yer veren İnsan Yönetimi Zirvesi, bu defa da tema olarak "Değerler ve Denge" konusu ile, İzmir Mimarlar Odası’nda düzenlendi.

Peryön Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu; “Tüm paydaşlarımız ile belirlediğimiz ana temamız “değerler ve denge” günümüzün en önemli konularından biri. Hızla değişen ve gelişen günümüz dünyasında ortak değerlerimizi, hem şirketlerin değerleri, hem de bireysel ve ülke değerlerini iki gün boyunca farklı konuşmacılarla gündeme taşımaktan mutluluk duyacağız. Aynı zamanda insan yönetiminde değerler ile birlikte dengenin nasıl birlikte yürütülebileceğini irdeleyeceğiz. Konuklarımız ve birbirinden farklı etkinlikler ile verimli, keyifli iki gün geçirmeyi hedeflemekteyiz.”

Aralarında, İlknur Güntürkün, Ali Poyrazoğlu, Mümin Sekman, Seyit Mehmet Özkan gibi birbirinden değerli konuşmacıların bulunduğu programda, 2 gün boyunca “Değerler ve Denge” teması çerçevesinde, günümüzü, çocuklarımızı, birey olmayı, kısacası “insan” ile ilgili konuları farklı açılardan ele alıyorlar.

Peryön Güney Marmara Şubesi eski başkanı olan, Team Fores HR kurucusu/CEO Ogün Yıldız da zirveye katılmak için İzmir’de.

Program ve detaylı bilgi için tıklayınız

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.