ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Yeni QR Code Uygulamamız da Hazır!

24.09.2018

Team Fores HR mobil uygulamamızdan, iş ilanlarımıza, sosyal medya hesaplarımızdan, tanıtım kitlerimize kadar her alanda, kurumsal yenilenme süreci olarak da ele aldığımız ve birçok yeniliğe imza attığımız 2018 yılının yeniliklerine QR Code sistemimizi de ekledik.

QR Code (Kare Kod), 2 boyutlu bir barkod sistemidir. Adını İngilizce'de "Çabuk Tepki" anlamına gelen "Quick Response" kelimelerinin baş harflerinden alır.

İçeriği bir metin, web sitesi adresi, video link dahil herhangi bir veri olabilir. Kullanımı oldukça basittir. Kameraya sahip akıllı bir cep telefonu ve barkod okumaya yardımcı bir uygulama ile tüm QR Code’lar okunabilir.

QR Code sınırsızdır. QR Code ile sınırsız bilgi, mesaj, video, ve her türlü içerik aktarımı sağlanabilir. QR Code merak uyandırır. “O QR Code’da ne olduğu” doğal insan yapısına uygun olarak merak edilir.

QR Code, ürünler hakkındaki bilgiye ve özelliklere daha hızlı ve pratik bir şekilde ulaşılmasını sağlar.  Ayrıca QR Code ile verilen ilanlardan, kaç kişinin ilana tepki gösterdiğini öğrenebilirsiniz. QR Code aracılığı ile ilanı görüntüleyenlerin sayısını öğrenebilir, bilgi veya hizmet isteyen müşterilerinizle hızlı bir şekilde temasa geçebilirsiniz.

Günümüzde artık, QR Code kullanımı, ÖSYM sınavlarından, İETT’ye; Mill Eğitim Bakanlığı’ndan, Sağlık Bakanlığı’na kadar genişlemiş ve hayatımızı kolaylaştıran; özellikle yeni neslin hızlı, dinamik ve teknolojik yaşam yapısına ayak uydurmayı hedefleyen her firma ve kurum tarafından kullanılır hale gelmiştir.

Team Fores HR, hem iş imkanı sağladığımız gençlerimizle aynı dili konuşmayı, hem de kendini sürekli yenileyen iş ortaklarımızla, her zaman hem zemin gitmeyi hedefler. Bu bağlamda; Team Fores HR mobil uygulamamızdan, iş ilanlarımıza, sosyal medya hesaplarımızdan, tanıtım kitlerimize kadar her alanda, kurumsal yenilenme süreci olarak da ele aldığımız ve birçok yeniliğe imza attığımız 2018 yılının yeniliklerine QR Code sistemimizi de ekledik.

Team 4S Club yapılanması altında, güçlenerek yenilendiğimiz 2018, yoğun tempomuzla devam ediyor, TAMAMLANIYORUZ…

Müşteri ve çalışan mutluluğuna odaklı yaklaşımımızla, sürekli yenilenen teknolojiyi de bünyemize katarak, hedefleri TAMAMLIYORUZ…

TEAM FORES HR

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.