ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Peryön 26.İnsan Yönetimi Kongresi Gerçekleşti

05.11.2018

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından 26. kez düzenlenen PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi, 1- 2 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

50’ye yakın oturumda, yerli ve yabancı 100 konuşmacı ile, “Bugün, Yarın ve Gelecek” konusu üzerinde, ilham veren konuşmalar, şaşırtan tartışmalar ve zihin açan paneller düzenlendi.

Sahne ve Akış Yönetmenliğini, gazeteci, belgesel yönetmeni ve yazar Tuluhan Tekelioğlu ve gazeteci, yapımcı, sunucu, yazar Fatih Türkmenoğlu’nun yaptığı kongrede; Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu, DİSK Genel Başkanı Dr.Arzu Çekezoğlu, Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol, Scotty Kurucu/CEO Tarkan Anlar, Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, Karaca Grup CEO Fatih Karaca gibi daha bir çok değerli konuşmacının yer aldığı iki günlük programda, "Geleceği öngörmeden ve bugünden inşa etmeden, yarını yaşamak mümkün mü?", "Hangi teknolojilere yatırım yapmak, nasıl bir dünyaya hazırlanmak gerekiyor?", "Otomasyon ile dost olmak şart ama yapay zekalar işlerimizi elimizden almaya mı çalışıyor?" başlıkları yer aldı.

Kongre, katılımcılarını hem günümüz gerçekleri ile yüzleştiridi, hem de geleceğe dair öngörüleri masaya yatırdı.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.