ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team Fores HR Marmara Üniversitesi Konferansı

05.12.2018

Team Fores HR kurucu ve CEO’su Ogün Yıldız, Marmara Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. İş hayatına erken başlamanın, kişiye ve kariyer planlarına neler katacağını ve Team Fores HR’ın çoğunluğunun üniversite öğrencilerinin oluşturduğu çalışan havuzuna sunduğu fırsatları paylaştı. Team Fores HR, tüm yönetici kadrosuyla, dün Marmara Üniversitesi’ndeydi…

Ünlü yönetmen Akira Kurosawa’nın; “İyi bir yönetmen olmaya hazır mısın? İyi bir yönetmen, iyi bir senaryo ile bir başyapıt üretebilir. Aynı senaryo ile vasat bir yönetmen, ancak sıradan bir film yapabilir.

Fakat kötü bir senaryo ile çok iyi bir yönetmen bile iyi bir film yapamaz.” sözünden esinlenerek, konu konsepti olarak seçilen “senaryo kurgusu”ndan yola çıkarak, kariyerini doğru yönetmek için öğrenciyken part-time çalışmanın ve iş dünyası ile erken tanışmanın avantajları ve kazandırdıkları anlatıldı.

Ogün Yıldız, öğrencilere; “En önemli değerimiz olan gençlerimizin, geleceğe yönelik kariyer planlamalarında yol gösterici olmaktan ve onların eşsiz enerjisiyle harmanladığımız deneyimlerimizle lider markaların operasyonlarını tamamlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Team Fores HR, sizlerle TAMAMLANIYOR!” mesajı ile, Team Fores HR’ın, %90’ının üniversite öğrencilerinin oluşturduğu çalışan havuzunun değerini ve önemini vurguladı.

Kurucu/CEO Ogün Yıldız,

“Senaryonuzu doğru yazmanız,

Kariyerinizi doğru yönetmeniz,

Ve başarılı bir Filme imza atmanız için…

Her Zaman, Her Yerde YANINIZDAYIZ…

Türkiye çapında her geçen gün büyüyen “Team 4S Club” çatısı altında genişleyen ailemiz her gün güçlenerek büyümeye devam ediyoruz.” sözleriyle Team Fores HR’ın, tüm öğrenci ve gençlere verdiği değeri bir kez daha belirtti.

Konferansın ardından, tüm Team Fores HR ekibi, konferansa katılmış olan öğrenciler ile ayrı ayrı ilgilenerek, tek tek sorularına yanıt verdi, başvurularını aldı, Team Fores HR mobil uygulamasını nasıl kullanacakları ile ilgili bilgi verdi ve hemen çalışmaya başlamak isteyenlerle mülakatlar gerçekleştirdi.

Team Fores HR olarak, Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr.Berat Bırfın Bir ve Kariyer Merkezi ekibine, verdikleri büyük ve içten destekleri ve tüm organizasyonun gerçeklemesini sağladıkları için çok teşekkür ederiz.

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.