ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

12 Aralık Mağazacılar Günü

12.12.2018

Büyük markaları büyük markalar yapan göz alıcı mağazaları, son teknoloji kasa ve rafları, şahane vitrinleri ya da efsane ürünleri değil içerisindeki çalışanlarıdır. Bizi bugünlere getiren, başarılarımızda en büyük paya sahip olan 2 milyon perakende çalışanıyla Mağazacılar Günü’nü kutluyoruz...

2011 yılında Hindistan’da başlatılan ve bu yıl dördüncü kez kutlanan Retail Employees’ Day (Mağazacılar Günü), Türkiye’de ilk kez geçen sene kutlandı. Bu yıl ise 12 Aralık perakende ve alışveriş sektörünün en önemli aktörlerini bir araya toplayan Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) tarafından büyütülerek sahiplenildi.

Kapsamı, etkisi ve heyecanı artarak kutlanacak olan bu özel gün perakende sektöründe mağaza çalışanlarının onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlıyor.

TAMPF - Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu

Perakende ve alışveriş sektörünün en önemli aktörlerini bir araya toplayan beş önemli sektörel derneğin çatı kuruluşu durumunda olan TAMPF, 700 binden fazla çalışanı, 100 milyar dolar ciro hacmi, 15 milyon metre kare alan ve 59 bin mağazayı temsil ediyor.

Federasyon çatısı altında Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) ve Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) bulunuyor.

Federasyonu oluşturan dernek ve üyelerinin bilgi birikimi ve tecrübelerinin bir araya gelmesi ile, sektöre ve ülke ekonomisine ivme kazandırmayı amaçlanıyor. TAMPF , Türkiye modern perakende sektörünün sürdürülebilir gelişiminin altyapısını oluşturarak, sektörümüzün ülke ekonomisindeki konumunu daha da ileriye taşımayı ve uluslararası platformdaki yerini güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Alıntıdır: http://www.12aralikmagazacilargunu.com/

 

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.