ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Teamy Yayında - Çalışanlarımızla Röportajlarımız- - Bölüm 2

19.12.2018

Teamy, Team Fores HR çalışanlarıyla yaptığı röportaj dizisinin devamını paylaşmaktan mutluluk duyar… Bu hafta da, İstanbul’dan Gül Keser, Bodrum’dan Alperen İçimli ve Balıkesir’den Rumeysa Ay arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbetlerimizden kesitleri paylaştık.

Gül Keser – İstanbul – Benetton Projesi - Dönemsel Satış Danışmanı

Teamy: Team Fores HR ile nasıl tanıştınız? Team Fores HR ile ne kadar süre çalıştınız? Görev ve sorumluluklarınız nelerdi?

Gül: Team Fores HR ile, projelerinde çalışan kuzenim vasıtasıyla tanışmıştım. Yaklaşık 1,5 yıldır, Benetton çocuk markasında satış danışmanı olarak görev yapıyorum.  Ürünlerimizin alarm ve etiketlerini yapmak, depo düzeni oluşturmak, reyona modelleri açmak ve reyon eksiklerini tamamlamak gibi sorumluluklarım var.

Teamy: Team Fores HR ile çalışmak nasıl bir deneyim? Tekrar Team Fores HR ile çalışır mısınız?

Gül: Samimi olarak söyleyebilirim ki gerçekten güzel bir deneyim. Anlayışlı mütevazi ve güzel bir ekibin parçası olduğum için gayet mutluyum. Her zaman, her konuda bıkmadan usanmadan yanımızda olan Operasyon Yöneticimizin samimiyetinden de bahsetmeden edemicem :))

Team Fores HR, çalışanına değer veren , ve emeğinin karşılığını da zamanında ödeyen bir firma. Tabi ki onlarla çalışmak çok keyifli.

Teamy: Bu projede çalışmak size neler kattı? Ne gibi tecrübeler edindiniz ve size ne gibi faydaları olduğunu düşünüyorsunuz?

Gül: Daha iyi iletişim kurma becerimi artırdı. Çocuklarla zaman geçirip onları mutlu etmek beni de mutlu etti. Zaman zaman bizim de başımıza geliyor, beğenerek aradığımızın ürünün bedenini yana yakıla ararken, satış danışmanı arkadaşın bize onu getirmesi anındaki mutluluğu veren tarafta olmak arıca keyif verici oldu. Küçük şeylerle de olsa insanları mutlu etmekten mutluluk duydum hep :))

Teamy: Team Fores HR mobil uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

Gül: Güzel ve pratik bir uygulama. Sürekli geliştirip yenilikler de katıyorlar.

Alperen İçimli – Bodrum – Atasun Projesi - Dönemsel Satış Danışmanı

Teamy: Team Fores HR ile nasıl tanıştınız? Team Fores HR ile ne kadar süre çalıştınız? Görev ve sorumluluklarınız nelerdi?

Alperen: Öncelikle bana bu röportajda yer ayırdığınız için teşekkür ederim.

Team Fores Hr ailesi ile daha önce Team Fores Hr’la çalışan arkadaşım tarafından tanıştırıldım. Çalışma şartlarından ve çalışanlarını önemsediklerinden bahsetti. Ben de görüştüm ve görüşme sonucu olumlu oldu. Team Fores Hr ekibinden olarak, 6 ay boyunca Atasun Optik projesinde, güneş gözlüğü satış danışmanlığı yaptım. Görevim mağazaya gelen müşterilere güneş gözlüğü hakkında bilgi verip, satışını sağlamaktı.

Teamy: Team Fores HR ile çalışmak nasıl bir deneyim? Tekrar Team Fores HR ile çalışır mısınız?

Alperen: Team Fores Hr ile çalışmak zahmetsiz ve çalışanına değer veren bir şirketin ferdi olmak olarak görüyorum. Tekrar bizimle çalışmak ister misiniz deseler, tabi ki de evet derim.

Team Fores Hr operasyon yöneticisi, başından sonuna kadar her konuda yardımcı oldu, her türlü şikayeti dinledi ve gerekli yönlendirmeleri yaptı.

Ben şahsen tüm çalışacak arkadaşlara kısa veya uzun dönem çalışıp, kariyer yapmak ve bilgi sahibi olmak için Team Fores Hr’ı tercih etmelerini öneririm.

Teamy: Bu projede çalışmak size neler kattı?

Atasun Optik projesinde çalışmak genel olarak birçok konuda yeni fikirler verdi. Örneğin; gözlük konusunda çok ön yargılıydım, kendim bile güneş gözlüğü takmazdım, yakışmaz diye. Halbuki, her insanın yüz tipine uygun olabilecek gözlük bulunabileceğini öğrendim. İnsanlara uygun gözlüğü verdiğim zaman gerçekten mutlu olduklarını gördüm.

Teamy: Team Fores HR mobil uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

Alperen: Team Fores Hr uygulaması gayet kolay ve iş arayışında çok hızlı yardımcı olabilecek bir uygulama. Çalıştığınız günler ile puan biriktirerek hediye almayı da eklemişler.

 Rumeysa Ay – Balıkesir – Atasun Projesi - Dönemsel Satış Danışmanı

Teamy: Team Fores HR ile nasıl tanıştınız? Team Fores HR ile ne kadar süre çalıştınız?

Rumeysa: Sosyal medyada iş ilanını gördüm ve başvurdum. Atasun Optik projesinde 4 ay, güneş gözlüğü satış danışmanı olarak çalıştım.

Teamy: Team Fores HR ile çalışmak nasıl bir deneyim? Tekrar Team Fores HR ile çalışır mısınız?

Rumeysa: Kurumsal firmalarda çalışmanın, insanlara sistemin herkes için işlediğini ve Team Fores HR gibi hem müşteriler hem de çalışanlar için kalitenin arttırılmasına yönelik çalışanlarının olması ve çalışmalar yapılması herkesin içinde olmak isteyeceği bir ortamdır. Elbette tekrar çalışmak isterim.

Teamy: Bu projede çalışmak size neler kattı?

Rumeysa: Odağı insan olan işlerde, her kurulan ilişkiden bir şeyler öğrenilebilir ve kazanımlar çıkarılabilir. İnsanları tanımak ve isteklerine cevap verebilmek onlara yardımcı olabilmek beni şahsım adına mutlu eden bir eylem. Severek yaptığım için kazanımların yanıma kar olduğunu düşünüyorum.

Örneğin; mağazamızın önünden geçerken daha önce bizden bir ürün satın alan sevimli teyzenin, mağazamıza girerek “bu sefer sadece hal hatır sormaya geldim kızım, gözlüğümden de çok memnunum” demesi beni çok mutlu etmişti.

Team Fores HR olarak, sevgili çalışanlarımıza içtenliklerinden ve röportajımıza samimi cevapları ile katılımlarından dolayı çok teşekkür eder, sevgilerimizi sunarız.

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.