ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

AYD, yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır

04.07.2019

AYD’nin geçtiğimiz ay yapılan Genel Kurul toplantısında oy birliği ile Başkanlık görevine seçilen Prof. Dr. Hüseyin Altaş, yeni dönem hedeflerini ve aksiyonlarını belirlemek adına ilk resmi yönetim kurulu toplantısını düzenledi.

AVM yatırımcıları olarak tüketiciler, perakendeciler ve sektörel tüm çözüm ortaklarıyla birlikte perakende sektörünün gelişimi için tam bir iş birliği çerçevesinde çalışma amacıyla bir araya gelen Yönetim Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Biz de Team Fores HR Ailesi olarak; başta Prof.Dr.Hüseyin Altaş olmak üzere tüm AYD Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyor, önümüzdeki dönem stratejisinin belirlendiği toplantıya ilişkin Prof. Dr. Hüseyin Altaş görüşlerini sizlerle paylaşıyoruz.

“Bu toplantı derneğimizin faaliyetlerine hızlı ve etkin bir şekilde devam etmesi adına çok önemli idi. Bugün tüm Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen bu güçlü birliktelik ve birleştirici yaklaşım sektör sorunlarına çözüm üretebilmemiz için büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki dönem odaklanacağımız konuların başında alışveriş merkezlerinin fonksiyonlarının değişimi yer alıyor. Alışveriş merkezlerinin ihracata, istihdama ve yaşam kültürümüze doğrudan katkı yapan yaşam merkezleri olma özelliğini öne çıkartan çalışmalarımız olacak. Önceliklerimiz arasında yer alan diğer bir konu ise Türkiye Borçlar Kanunu’ndaki hükümler, ortak alan giderleri, dövizli kira, döviz borçlarımız, otoparklar, güvenlik, temizlik konularındaki sorunlar ile istihdam gibi konularda hukuka uygun, adaletli çözümlerle sadece bugün için değil, AVM’lerimizin gelecekte de sürdürülebilir olmalarını sağlama yönünde önemli projeler hayata geçireceğiz.”

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.