ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Markanız ve Ekipleriniz "Efsane Cuma’ya" Hazır mı?

30.10.2019

Black Friday, Muhteşem Cuma ya da Efsane Cuma olarak anılan ve büyük markaların yaptığı yüksek indirimlerle bilinen dünya çapındaki kampanya için geri sayım başladı…

Temeli, ABD’de her yıl Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü'nden sonraki Cuma günü ailelerin alışverişe gitmesine dayansa da, günümüzde dünyayı sarmış durumda olan bu gelenek; Türkiye'de Muhteşem Cuma, Efsane Cuma ve Şahane Cuma gibi isimlerle çok fazla sayıda markanın indirimleriyle bir alışveriş festivaline dönüyor.

Alışveriş sektöründe birçok firmanın yüksek oranda indirimler gerçekleştirdiği "Efsane Cuma" kampanyası tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor ve bazı AVM ve mağazalarda büyük izdihamlara sahne oluyor.

Alışveriş severlerin indirimli ürünlere sahip olabilmek için birbirleriyle mücadele ettikleri efsane kampanya günleri için mağazalarına ilave iş gücü temin eden markalar, bu yıl da 29 Kasım tarihinde gerçekleşecek “Efsane Cuma” günü ve takip eden hafta sonu için “part time” çalışacak elemanlar için arayışlara geçtiler.

Peki sizin markanız “Efsane Cuma” için hazır mı ?

Bu yıl 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek olan Efsane Cuma için bir çok marka daha şimdiden o gün ve hatta o hafta sonu yaşanacak yoğunluğu göz önüne alarak, mağazalarında görev alacak eleman sayısını gözden geçirmeye ve “part time eleman desteği” taleplerinde bulunmaya başladılar.

Tüm işgücü ihtiyaçlarında; mağazacılık sektöründe deneyimli ekipleriyle, markaların TAMAMLAYICI gücü olarak hizmet veren Team Fores HR; bu yıl da Efsane Cuma günü için bir çok markanın destek personel operasyonlarını tamamlamaya hazırlanıyor.

Peki ya siz 29 Kasım için hazır mısınız? Team Fores HR deneyimli ekipleriyle sizlere destek vermekten mutluluk duyacağını hatırlatmak isteriz.

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.