ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

Team ForesHR’da kariyer yolculuğu …(5)

09.03.2022

Kuruluşumuzun 10.yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde; bizlerle yola çıkmış, hedeflerimize inanmış ve bizimle beraber büyümüş arkadaşlarımızın başarılı ve özverili çalışmalarıyla geldikleri noktaları görmek, başarılarına şahit olmanın bizler için gerçek mutluluk olduğundan bahsetmiştik. Gururumuz, büyüyen ekibimizde yer alan arkadaşlarımızın başarı ile ortaya koydukları çalışmalarla her geçen gün artmaya devam ediyor.

Team Fores HR bünyesinde başladıkları staj veya iş hayatlarına halen şirketimiz bünyesinde devam eden ve artık çok önemli projelerin, sorumlulukların yöneticileri olarak işimize değer katan arkadaşlarımızı sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Bugün ki paylaşımımızda Sevgili Dilan Kızılocak’ın çok erken yaşta başladığı kariyer yolculuğuna davetlisiniz…

DİLAN KIZILOCAK (Team Fores HR - Operasyon Sorumlusu )

-          Dilan bize kendini tanıtır mısın? Team Fores HR ile ilk tanışman nasıl oldu?

Öncelikle merhaba, Ben Dilan Kızılocak. 8 Aralık 1999 doğumluyum. Nişantaşı Anadolu Lisesinden ve Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nden mezunum. Küçük yaştan itibaren hayatımda nasıl eğitim olduysa çalışma hayatı da o derece önemli  olmuştu. Büyükbabadan kalma esnaflık mesleği konusunda aileme destek olarak iş hayatına atılmıştım. Bu durum üniversiteye geçene kadar devam etti. Üniversitede artık başka iş deneyimleri edinebilmek ve kendime maddi konuda destek olmak için arkadaşlarım sayesinde Team Fores HR ile tanıştım. İlk duyduğumda okuyan bir öğrenci olarak dönemsel ya da part time olarak iş ilanlarının olması hem eğitimime ve çevreme zaman ayırabilmem hem de para kazanmak konusunda beni memnun eden bir işti.

-          Okurken PartTime çalışmanın sana ne gibi katkıları olduğundan bahseder misin ?

En önemli şey bence hayata erken başlamak diyebilirim. Çünkü çoğu insan okurken çalışmak istemiyordu. Kendisine ve çevresine zaman ayıramıyordu diye ama Team Fores HR’ın projelerinde yer aldığımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Daha sonrasında kesinlikle tecrübe diyebilirim. İnsanlarla sözlü veya bedensel olarak nasıl iletişim kurman gerektiğini, onları nasıl memnun etmen gerektiğini anlıyordun. Çünkü geçmişte ve gelecekte sürekli alış-veriş olacaktır. Bunu erken yaşta çözmek seni öne çıkaracaktır.

-          Artık, Team ForesHR’da  Operasyon Sorumlusu olarak görevine devam ediyorsun, bununla ilgili hislerini bizimle paylaşır mısın ?

Bir zamanlar aileme yük olmamak adına harçlığımı çıkarmak için satış danışmanı olarak çeşitli projelerde çalıştığım Team ForesHR’da şimdi Operasyon Sorumlusu olarak çalışıyor olmaktan ötürü kendimle gurur duyuyorum. Çünkü merdivenleri gerçekten tırmandığımı ve kendimi Team Fores HR ekibine kanıtlamış ve üstlerimi memnun etmişim ki beni böylesi bir sorumluluk için seçmişler. Bu konuda başarılarımın devam edeceğini hissedebiliyorum.

-          Okurken çalışmayı düşünen arkadaşların için tavsiyelerinin var mı?

Kesinlikle çalışsınlar. İlerde ben bir şeyler başardım ve hayatıma erken yaşta tecrübeler kattım diyebilmeleri için. Eminim ki pişman olmayacaklar. Özellikle kendilerine de vakit ayırabileceklerini bilsinler. Hayatta her zaman zorluklar vardır. Ama şunları unutmamak gerek. Bir “Dünya vazgeçenleri değil, azmedenleri hatırlar.”İkincisi de “Kolay olanı herkes yapar önemli olan zoru başarmak.” Pes etmeyin hem çalışın hem okuyun aynı anda iki işi yapabilirsiniz kendinizden emin olun.

Teşekkürler Dilan, iyi ki bizimlesin… 

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.