ÜYE OL; PART TIME ÇALIŞ, İŞ DÜNYASI İLE ERKEN TANIŞ

TEAM 4S

MR. D.I.Y.’in Türkiye operasyonlarının “Tamamlayıcı Gücü” olmaktan gururluyuz.

06.12.2021

Dev bir yatırımla Türkiye’ye merhaba diyen ve Ev Dekorasyonu alanında dünya çapında mağazalar zinciri olan Malezyalı MR. D.I.Y.; Türkiye’de açtığı ve açacağı mağazaları için iş gücü temininde “Tamamlayıcı Güç” olarak Team Fores HR’a güvendi.

2005 yılında Malezya’da kurulan toplamda 8 ülkede 1537 mağaza ile faaliyetlerini sürdüren, Türkiye’de de 5 yılda toplam 400 mağaza açacağını ve her yıl 40 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıklayan dünya çapındaki en büyük Yapı Marketler ve Ev Gereçleri perakendecilerinden biri olan MR. D.I.Y; Hırdavat, Ev Gereçleri & Dekorasyon, Elektronik, Kırtasiye & Spor Malzemeleri kategorilerden oluşan toplam 5 ana kategori olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi ile mağazalarını açmaya başladı.  

 

 “Daima düşük fiyat” sloganıyla dünya çapında tüm mağazalarında 188 milyondan fazla müşteriye hizmet eden MR. D.I.Y’ın; Türkiye mağaza operasyonlarında iş gücü kaynağı olarak

Team Fores HR ile çalışma kararı almış olmasının gururunu ve hizmet verdiğimiz değerli markalarımızın arasına bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Teşekkürler MR.D.I.Y. Birlikte nice mağaza açılışlarına. :)

 

İŞKUR

DRD İstihdam Hizmetleri Limited Şirketi; İŞKUR Denetiminde 27.02.2020 tarih ve
448 no’lu Özel İstihdam Bürosu İzin Belgesi ve 29.12.2021 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir.
İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz.